Galaxy S7 Elinde Patladı!

Samsung Galaxy S7 sahibinin elinde patladı, ikinci ve üçüncü derece yanıklara sebep oldu. İşte detaylar...

Geçtiğimiz aylarda Samsung'un Galaxy Note 7 telefonunun patlama haberlerinin ardından cihazın üretimine ve satışına son verildi. Ancak patlama haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Bu seferde Galaxy S7'nin patladığına dair bilgi aldık. Geçtiğimiz hafta pazar günü araçını kullanan Kanadalı adamın elinde Galaxy S7 patladı ve kullanıcısının elinde ikinci üçüncü derece yanıklar meydana geldi.

Araç kullanırken telefonla oynması bir yana elinde patlaması ayrı bir olay oldu. 34 yaşındaki Amarjit Mann araç kullanırken çebinde bir sıcaklık hisstemesi üzerine cihazı çıkardığı anda Galaxy S7 elinde patladı. Mann'ın araç pencelereleri açıktı hemen camdan dışarı attı. Ancak eline yapışan Galaxy S7 ellerini yaktı.

Telefonu olmadığı için yardm isteyemeyen Mann en yakınında olan arkadaşına gitti. Amarjit Mann Galaxy S7 telefonunu 6 ay önce 1000 dolara bir taşıyıcıdan satın aldığını sorun olduğunda direk Samsung ile bağlantı kurmasını istedi. Mann Samsung'a dava açmayı planlıyor hem maddi hem manevi zarar verdiği için.

Sizce Samsung bu durum karşısında ne yapacak?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.