Galaxy S7 ile Android 7.0 Nougat Kullanımı Çoğaldı!

Samsung'un phablet modeli olan Galaxy S7 modeline Android 7.0 Nougat güncellemesinin ardından Android cephesindeki son durum açıklandı...

Google geçtiğimiz Şubat ayında Android sürümlerinin kullanım oranlarını açıkladı. Geçen ay tabiri caizse yerlerde sürünen Android 7.0 Nougat kullanım oranlarında, Samsung'un Galaxy S7 için Android 7.0 güncellemesinin ardından büyük bir artış görüldü.

Alınan verilere göre; Android 2.3.x Gingerbread %1, Android 4.0.x Ice Cream Sandwich %1, Android Jelly Bean %10.6, Android 4.4 KitKat %20.8, Android 5.x Lollipop %32,5 ve Android 6.0 Marshmallow %31.3'lük bir kullanım oranına sahip. En güncel sürüm Android 7.0 Nougat ise %2.8 ile yükselmeye başladı.

Ocak ayında Android 7.0'ın kullanım oranı %0,7 seviyesindeydi. Samsung'un Galaxy S7 modeli için Android 7.0 güncellemesinin ardından bu rakamın yükseleceği tahmin ediliyordu. Diğer Android telefon üreticileri de artık elini çabuk tutup amiral gemisi modellerine Android 7.0 Nougat güncellemesini verirse; kullanım oranları yıl sonuna doğru %10'un üzerine çıkabilir.

Siz Galaxy S7 Android 7.0 güncellemesinden sonraki artışını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.