Galaxy S8 Çerçevesiz Ekranla Gelebilir!

Samsun'un yeni telefonu Galaxy S8 hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor, Galaxy S8'in çerçevesiz ekranla gelmesiyle beraber çıkış tarihi ertelendi detayı haberimizde.

Samsung'un sıradaki amiral gemisi telefonu Galaxy S8 ile ilgili bilgiler gelmeye son hızla devam ediyor. Şirkete yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre Samsung Galaxy S8'in çerçevesiz ekranla gelmesinin yanı sıra Home butonun yerine sanal Home butonu yer alacak.

Samsung'un yeni telefonu Galaxy S8 büyük sınavlardan geçmesi bekleniyor. Alınan raporda Galaxy S8'in yanlarını saran ekranda organik ışık yayan diyot teknolojisinin yer alması muhtemel. Bütün bunların yanı sıra Galaxy Note 7'de yaşanan sorunların yeniden yaşanmaması için Galaxy S8 ağır testlerden geçeçek.

Bloomberg'in yayınlamış olduğu raporda Galaxy S8'in daha önce iddia edildiği gibi çift kamera ile değil tek kamera ile gelmesi bekleniyor. Apple iPhone 8 modelinde çerçevesiz OLED ekranı ile beraber etkileyici süprizleri var, Samsung akıllı telefon pazarında ezelden beri Apple ile bir yarış içerisinde bakalım önümüzdeki yıl neler olacak.

Sizce Samsung Galaxy S8 ile kullanıcılarını geri kazanacak mı?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.