Galaxy S8 Çift Kamera İle Gelebilir!

Samsung'un Exynos 8895 için yayınladığı görsele bakınca çift kamera kurulumu ile gelmesi beklenen Galaxy S8'i gündeme getirdi...

Samsung'un çiçeği burnunda telefonu Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modelinde Exynos 8895 yonga setine yer verildi.Şirketin kendi üretimi olan Exynos 8895 yonga setini dün Samsung'un resmi hesabında paylaşıldı. Görselde Exynos 8895'in yapabileceklerini göstermesi ile çift kamera kurulumlu Galaxy S8'in geleceğinin sinyallerini verdi.

Yayınlanan görsele göre Exynos 8895 yonga seti;, Autofocus, Autoexposure, HDR, noise giderme ve daha fazlasını sunmak için kullanılan Dual ISP'ye (Görüntü Sinyal İşleme) yönelik destek içeriyor. Görselde ayrıca, Dual ISP'nin iki ayrı kamera lensinde nasıl çalıştığı gösteriliyor.

Yayınlanan görselden sonra akıllarda "çift kamera kurulumu bir Galaxy S8 modeli gelecek mi?" sorusu yer aldı. Görselden de anlayacağınız üzere cihaz Galaxy S8'e çok benzemekte. Ancak Samsung'un bu yıl çift kamera kurulumuna en azından Galaxy S8 modelinde es geçtiğini önümüzdeki zaman içinde Galaxy Note 8 modelinde yer verebilir.

Siz Galaxy S8'in çift kamera kurulumu gelmesini ister misiniz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.