Galaxy S8 İle Gelmesi Beklenen Aksesuarlar!

Samsung'un yeni akıllı telefonu Galaxy S8 ile gelmesi beklenen aksesuarlar sızdırıldı...

Herkesin bildiği üzere Samsung amiral gemisi akıllı telefonları için bir sürü aksesuar tanıtması ile bilinmekte ve bu duruma Galaxy S8 de aynı olarak devam edecek. Samsung'un önümüzdeki yıl tanıtımını yapacağı Galaxy S8 için aksesuarların hazırlığını yapmaya devam ediyor. Samsung Galaxy S8 ile resmi olarak gelmesi beklenen aksesuarlar sızdırıldı.

SamMobile sitesine göre Samsung Galaxy S8'in Clear Wiew kılıfları dahil olmak üzere LED View kılıf, S Wiew kılıf, Klavyeli kılıf ve pil ömrünü uzatan kılıflar gibi Galaxy S7 için yapılmış olan bütün aksesuarlar Galaxy S8'e hazırlanıyor. Ancak değişik olan ise 3.100 mAh ekstra pil ömrü sunan Galaxy S7 Backpack kılıfı Galaxy S8 için 2.600 mAh pil ömrünü sunacak.

Samsung Galaxy S8 modeline özel bazı aksesuarları geliştirdi. Mesela Alcantra malzemesi ile kaplı bir kılıf olacak. Alcantra dediğimiz ürün deri gibi görünen ancak deri olmayan leke tutmayan suya dayanıklı süet deriye benzemektedir. Samsung Galaxy S8'in Şubat ayında düzenlenecek olan MWC 2017 kapsamında resmen tanıtılacak.

Siz Samsung Galaxy S8'in aksesuarlarını beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.