Galaxy S8 Plus ve Galaxy S8'in Görselleri Sızdırıldı!

Samsung'un heyecanla beklenen amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S8 Plus ve Galaxy S8'in şematik ebatlarını görüntüleyen görselleri sızdırıldı...

Samsung Galaxy S8 modellerinin tanıtımı yaklaştıkça telefon hakkında bilgiler sızdırılmaya devam ediyor. Sızdırılan şemada Galaxy S8 Plus ve Galaxy S8'in boyutları görüntülendi. Sizlerle paylaştığımız şemalarda Galaxy S8 modelleinin boyutları ve fiziksel özellikleri görüntülendi.

Şemalarda görülen ekranların en-boy oranı 18.5.9 bu sayı geçtiğimiz haftalarda Evan Blass @evleaks kaynakları tarafından verilen bilgilerle aynı. Son günlerde sızdırılan Galaxy S8'in kamerasının yanındaki parmak izi sensörüde şemada görülmekte. Parmak izi sensörünün kameranın hemen yanında olması küçük elli kullanıcılarının erişimini zorlayacağı için eleştirilere maruz kalmıştı.

Galaxy S8 ve S8 Plus’ın sırasıyla 5.8 inç ve 6.2 inç kavisli ekran boyutu söylentilerini teyit etti ama Galaxy S7 Edge’e göre eğriliğin daha az olduğunu belirtti. Galaxy S8 ve S8 Plus'ın en büyük sürprizi, en azından Samsung standartları için şaşırtıcı ekran-vücut oranı diyebiliriz. Ana Ekran düğmesi kaldırılarak üst ve alt çerçeveler inceldi ve S7 veya S7 Edge’e göre daha büyük ekran panelleri sığdırıldı.

Samsung Galaxy S8 Plus ve Galaxy S8'in şeması;


Sizce Samsung Galaxy S8 modelleri ile Galaxy Note 7 fiyaskosunu örtebilecek mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.