Galaxy S8'in Gizemli Kamerası Sızdırıldı!

Samsung Galaxy S8 modelinin ön kamerasında daha önce görülmemiş bir özellik ile gelmesi bekleniyor...

Teknoloji devi Samsung'un yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S8 modelinde selfie kamerasında oldukça üst seviyeli özellikleri ile gelecek. Güney Koreli şirket daha öncede nadir olarak kullandığı kamera özellikleri açısından yükseltme olacağını açıkladı. Samsung'un yeni akıllı telefonu Galaxy S8 modelinin ön yüzünde otofokus kamera özelliğininde yer alması bekleniyor.

ETNews’ten alınmış bilgilere göre Samsung, önümüzdeki yılın başlarında tanıtması beklenen amiral gemisi telefonu Galaxy S8’in ön yüzünde yer alan kamerasında otofokus özelliğinin kullanılması muhtemel. Kore medyasına göre Galaxy S8 ön kamerasında otofokus özelliği olması bir istisna olmayabilir, çünkü otofokus özelliği akıllı telefon ön kameralarında nadir de olsa kullanılmıştı.

Otomatik odaklanan bir ön kamera ile nesnelerin net fotoğraflarını çekmek mümkün olacaktır, ancak kol mesafesinde değil, çerçeve içinde çeşitli mesafelerde yer alacak.Selfie meraklılarının çoğunluk olduğu göze alındığında, ön kamerada farklı özellikler sunmak iyi bir hamle olabilir.

Siz Galaxy S8'in kamerasını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.