Galaxy S8'in Kırmızı Ekran Problemi Çözüm Buldu!

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın ekran sorununu gidermek için şirket güncellemeye yayınlayacak...

Geçtiğimiz günlerde Kore'de ön siparişe verilen Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus müşterilerinden kırmızı ekran şikayeti geldi. Telefon sahipleri ekranlarının çok kırmızı olduğunu düşündükleri için bşkalarına sordular.

Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın resimleri sosyal medya sitelerinde görülünce Samsung bu habere "Önemli bir sorun olmadığını telefonun kendisi ile ayarlanabilir, renk hala kırmızı görünüyorsa müşteriler servis merkezinden değiştirebilir." cevabını verdi. Ancak bu açıklama optimize edilmiş olduklarından ekranlardaki rengi ayarlayamadığını söyleyen bazı Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus sahiplerini tatmin etmedi.

Bir endüstri gözlemcisi "Samsung Galaxy S8'in renk dengesini sağlamak için koyu kırmızı teknolojiyi kullanıyor ve renk dengesini iyi ayarlamıyor gibi görünsede seri onları üretmek için acele ediyor" demişti.

Samsung kırmızı renk sorunu için bir güncelleme yayınlayacağını duyurdu. Şirket bu güncellemeyi Nisan ayının sonunda yayınlayacak. Güncelleme ile sorunun tamamen giderilmesi bekleniyor.

Siz Galaxy S8'in kırmızı renk sorunu ile karşı karşıya kaldınız mı?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.