Geliyoo.com Kullanıma Sunuldu!

Uzun zamandır üzerinde çalışmalar yapılan Geliyoo bugün test sürümü ile kullanıcılarına sunuldu, Geliyoo.com hakkında merak ettiğiniz herşey haberimizde...

Geçtiğimiz yılın sonlarında mili arama motoru üzerinde çalışmalar yaptığını açıklayan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan çalışmaların yakında biteceğini müjdelemişti. Yerli arama motoru Geliyoo bugün test aşamasında. Henüz test aşamasında olan Geliyoo.com bildiğiniz diğer arama motorları gibi çalışmakta ancak Türkçe yazılmış ve Türkçe menşeli sitelere öncelik verilecek. Sizde Geliyoo.com üzerinden internet sitesi aratabilr, resim video ve haber arayabilirsiniz.

Sıradan bir arayüze sahip olan Geliyoo.com şu anda Beta aşamasında ancak önümüzdeki aylarda final sürümü ile kullanıcılara sunulması bekleniyor. 10 milyonTL harcanan 10 yıllık bir çalışmanın sonuçu olan Geliyoo.com Hakan Atabaş ve Fatih Arslan tarafından geliştirilmiş. Geliyoo.com'u kullanabilmek için AdBlock eklentilerinin yüklü olmaması veya Geliyoo.com'u güvenilir site olarak ekleyerek AdBlock'u duraklatmanız gerekmekte.

Siz Geliyoo.com'u beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.