General Mobile GM 6'nın Fiyatı ve Özellikleri!

General Mobile GM 6 Vatan bilgisayar'da satışa sunuldu.

General Mobile son amiral gemisi telefonu GM 6'yı geçen ay düzenlediği etkinlikte MWC 2017'de tanıtımını yaptı. Cihazın özellikleri gösterildiği etkinlikte fiyat hakkında hiçbir bilgiye yer verilmemişti.

General Mobile GM 6 Mali-T720 MP2 ile beraber dört çekirdekli işlemcisi, 1.5 GHz MediaTek MT 6737T yer almakta. Telefonun 1280x720 piksel çözünürlüklü 5 inç Incell IPS ekran, 13 megapiksel flaşla desteklenen arka kamerası, 8 megapiksel ön kamerası ile gelmesi bekleniyor.

Telefonda 2.5D ekranı Gorilla Glass ile sağlamlaştırılmış. Ayrıca 3 GB RAM ve 32GB dahili depolama alanına sahip, microSD kart ile genişletilebilir. Ayrıca telefon, 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.1, VoLTE, ViLTE, VoWiFi bağlantı özellikleri ve FM Radyo desteği ile birlikte geliyor.

Metal kasa ile gelen General Mobile GM 6 şık bir tasarıma sahip. Parmak izi tarayıcı telefonun ön yüzüne yerleştirilmiş. Vatan bilgisayar, Genearal Mobile GM 6’yı 1999,00 TL fiyat etiketi ile sitesinde listeledi. Henüz satışa sunulmayan cihaz için, “Stoğa gelince haber ver” butonu eklendi.


Siz General Mobile GM 6'yı nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.