Gmail'de İmza Kullanımı Nasıl Yapılır ?

Günümüzde sıklıkla kullandığımız Google'ın mail servisi Gmail'de kullanıcıların en çok merak ettiği şeylerden birisi de imza kullanımı. İşte Gmail'de imza kullanımı!

Günümüzde artık pek çok işimizi mail ile halledebiliyoruz. Durum bu olunca mailllerimizin sonuna her seferinde aynı imzayı eklemek bir hayli zahmetli oluyor. Google'ın çok kullanılan mail hizmeti olan Gmail'de kullanıcıların otomatik imza kullanma işlevi bulunuyor. Ancak pek çok kullanıcı bu işlevin nasıl kullanıldığını bilmediği için ne yazık ki bu özelliği kullanmaktan uzak kalıyor. İşte Gmail'de otomatik imza nasıl ayarlanır ve kullanılır ?
1- İlk önce Gmail uygulamasında ayarların yer aldığı bölüme erişim sağlıyoruz. Bu menüden "İmza" bölümüne dokunmanız yeterli.
2- Bilindiği gibi maillerde imza genellikle basit bir yazı oluyor. Örneğin ad soyad gibi. Ancak siz bu kalıpların dışına çıkarak iletişim bilgilerinizi yazabilirsiniz. Gmail'de imzalarda bir karakter kısıtlaması bulunmuyor ancak imzanızı kısa tutmanızda fayda var.
3- İmza satırına yazmış olduğunuz imzayı kaydedin ertesinde yeni bir mail yazacağınız zaman yazmış olduğunuz imzanın mail'inizin sonuna otomatik olarak eklendiğine şahit olacaksınız. Eğer ki imzanız görünmüyorsa 2. adımı tekrarlayınız.
4- Otomatik olarak eklenen imza alanında değişiklik yapma hakkına sahipsiniz. Ancak unutmamanızda fayda var bu değişiklikler sadece o mail için geçerli olacaktır.
Gmail'de imza eklemek bu kadar basit. Soru ve sorunlarınızı bizlere iletirseniz memnun oluruz.
sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?