Göktaşının Düşme Anı Kameralara Takıldı!

Türkiye'de artan terör olayları vatandaşların tedirginliklerini arttırırken dün gece Şanlıurfa'da 00:22'de meydana gelen büyük patlama yürekleri ağızlara getirdi!

Son zamanlarda Türkiye'de yaşanan terör olayları ve patlamalar vatanlaşları da tedirgin hale getirdi. Her patlama ile vatandaşların aklına terör olayları geliyor. Dün gece 00:22'de Şanlıurfa'da yaşanan büyük patlama şehirde endişe ile karşılandı.

Korku ve panik yaşayan kent sahinleri yaşanan olayı 155'i arayıp polise bildirdi. Polis tarafından yürütülen soruşturmada çevrede herhangi bir saldırıya ait bulguya rastlanmazken patlamanın doğa olayı olabileceği düşünüldü. Sabah saatlerinde soruşturmaya devam eden polisler daha geniş çaplı bir araştırma gerçekleştirdi.

Bir vatandaşın ve bir iş yerinin güvenlik kamerasına takılan görüntülerde bulutların arasından hızlı bir şekilde yeryüzüne doğru ilerleyen bir göktaşı havada birden patlıyor. İş yerinin güvenlik kamerasında daha net görülen bu olayda göktaşının etrafını saçtığı ışık net bir şekilde görülüyor. Durumun anlaşılması üzerine bu olay Emniyer kayıtlarını doğa olayı olarak geçildi. İşte o anların video kayıtları.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?