Google for Jobs, Web'de Bütün İlanları Bulur!

Sizi bilmiyoruz ancak Amerika'da işsizlik devam ederken Google sahnedeki yerini aldı. İşte detaylar...

Ne zaman bir şeye ihtiyacın olduğunda ne yapıyorsun? Seni bilmem ama çevrimiçi olarak arama yapıyorum. Amerika'da işsizlik konusu devam ederken Google, sahneye çıktı ve işverenlerin ve kişilerin birbirlerine bağlanmasına yardımcı olacak bir araç hazırlıyor. Buna Google for Jobs deniyor.

Bu ne hakkında? İş arayan yerler kaygılı olmalı mı? Kavram oldukça ilginç. Google Jobs, kendi iş ilanları yerine, Facebook, Linkedin, Canavar, CareerBuilder ve diğerleri gibi sitelere bakıyor. Bu, Google'ın mevcut istihdam listesini düzenlemek için başkaları ile birlikte çalıştığı anlamına gelir; Tam olarak rekabet değil, daha ziyade yardımcı oluyor (en azından şimdiye kadar).

Bu, herkes için bir hizmet olması amaçlanmaktadır. Giriş seviyesinden son derece uzmanlaşmış pozisyonlara kadar çok sayıda iş olacak. Yapay zeka ve makine öğrenimi, her şeyi, kullanıcıların seçtikleri iş ilanlarını alabilmek için yönetebilecekleri kategorilere ve filtrelere göre sıralayacaktır. Tüm bunlar, filtreler, araçlar ve hatta bildirimlerle birlikte özel bir kullanıcı arayüzü içerisinde sunulacaktır. Google for Jobs için belirli bir başlatma tarihi mevcut değil, ancak bir sonraki "birkaç hafta" içerisinde yayınlanacak.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.