Google, Pixel 2 Modelinde Devlere Rakip Olacak!

Google'ın yeni telefonları için uzun bir süre bekleyeceğiz gibi görünüyor olsa da beklenmeye değer olabilir. En azından raporlar öyle söylüyor.

LG'nin G6, bu yıl ilk büyük amiral gemisi Android telefonu oldu. Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 + artık bir süredir mağaza raflarında bulunuyor ve HTC U11 piyasaya sürüldü. Moto Z2 Play geçenlerde duyuruldu. OnePlus 5'in kısa süre önce başlayacağını biliyoruz. Sonra ufukta olan Galaxy Note 8 de var. Bu telefonların hepsi olağanüstü, Android telefon pazarında ve genel olarak küresel akıllı telefon pazarında pek çok yönden atılmış büyük adımları temsil ediyor. Ancak eğer tam bir Android hayranıysanız önem verdiğiniz yalnızca yeni bir akıllı telefon dizisi var. Yeni Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL telefonlarını merak ediyorsanız biraz beklemeniz gerekiyor.

Slashgear'dan gelen aynı raporda, bir sonraki yeni Pixel telefonunun, Qualcomm'un Snapdragon 835 platformu olan MSM8995 yonga setini kullanacağı belirtiliyor. Galaxy S8'in ne kadar hızlı olabildiğini zaten gördük ve Google'ın amiral gemilerinin aynı işlemciye sahip olması şaşırtıcı değil.

Pixel 2 ayrıca kavisli bir ekran da sunabilir. . Kore'nin çıkışlı ETNews gazetesinin Nisan ayı raporuna göre Google, LG Display'den esnek OLED teknolojisine erişebilmek için Pixel 2'yi Galaxy S8 ile hızlandıran kaygan bir kavisli ekrana sahip olacağını belirtiyor.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.