Google, Pixel Ses Sorununu Kabul Etti!

Google, Pixel modellerinde yaşanan ses problemini kabul etti. Peki şimdi Google bu modeller için ne yapacak?

Google Pixel'in ses sorunlarının kökleri, yazılım yerine donanımdan kaynaklanıyor ve düzeltilmesi çok daha zor. Bu nedenle Google, hatayı kabul ediyor telefon halen garanti durumundayken geri ödemeyi yapıyor.

Pixel ve Pixel XL cihazın ses sorunuyla ilgili olarak Kasım ayı sonlarında bir rapor aldı. Benzer olaylar ise bu durumdan sonra ortaya çıkmaya başladı. Ardından sorunun yazılım sorunu olmadığı tespit edildi. Google bazı birimlerde bu sorunun olduğunu kabul etti.

Donanımla ilgili ses sorunu bir müşteri ile Google Store Destek ekibi arasında e-posta aracılığıyla teyit edildi. Borsa da önemli bir detay görünüyor. Geçen ayın aksine Google ses sorunu ışığında geri ödeme yapmak isteyenlere değişikliği öneriyor. Google'un yeni telefonu Pixel daha önce batarya sorunu ile gündeme gelmişti.

Sorun yaşayan kullanıcıların telefonun garanti kapsamında tamir edileceğini yada yenileneceğini belirten Google, cihazın donanımsal olarak sorun yaşadığını kabul etmesiyle artık bu telefon kullanıcıları Google'un kapısını çalacak..

Peki siz Google'un Pixel modelini kullanıyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.