Google Pixel XL üretimi durdurulabilir!

Dünya çapında teknik özellikleriyle başarılı yapısıyla dikkatleri üstüne çekmeyi başaran Google'un amiral telefonları bir daha üretilmeyebilir.

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayanlar cihazın iyi olduğu fikrinde değil. Çünkü zaman zaman donanımsal bir problemle karşılaşıyorlar. Google Pixel hakkında "Devam ettirilmiyor." ibaresi karşılarına çıkıyor. Google amiral gemisi akıllı telefonlarını üretmmeyebilir. GSM operatörleriyle yaşanan sıkıntıdan sonra gerçekten iyi bir telefon olmaya adayken zaman zaman bağlantı sorunlarıyla gündeme gelmesiyle birlikte akıllı telefonlar genel anlamda büyük bir beğeniyle karşılanmıştı.

Google I/O etkinliği kapsamında yeni sürümlerin tanıtılması bekleniyorken şaşırtıcı bir olay gerçekleşti. Hali hazırda olan telefonların tükeneceğine kesin gözüyle bakılıyor olup yeni Pixel telefonlarının sadece birkaç ay içerisinde tanıtılması beklentiler arasında olup cihazın isminin ne olacağı da tam olarak bilinmiyor.

Ayrıca Sonbahar aylarında piyasaya bu modellerin yer almayacağına da şimdiden kesin gözüyle bakılıyor olup piyasada çok az sayıda orjinal Pixel modeli yer bulunacak. Yaşanılan bağlantı problemleri sebebiyle Google'ın üretimi durdurması bekleniyor.

Peki siz Google Pixel modellerinin yaşadığı sorunlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.