Google Play Store Güncelleniyor!

Android kullanıcıların uygulama indirmek için kullandıkları Google Play Store önümüzdeki günlerde yeni bir tasarım ile gelecek. Tasarımın detayları haberimizde...

Android telefonların uygulama mağazası olan Google Play Store, materyal tasarımından sonra tasarımını değişirmeye karar verdi. Tasarımını değiştiren Google Play Store yepyeni tasarımı ile kullanıcılarının karşısında olacak. Google Play Store'nin ara yüzü yeşil renge sahipti ancak uzun zamandır yeşil olan rengini yeşilin bir başka tonu olan mint yeşili ile değiştirmesi bekleniyor. Uygulamanın tasarımında sadece renk değişikliğine değil aynı zamanda indirme butonlarında da değişikliklerde olacak.

Kullanılcıların deneyimine odaklanmış olan Google Play Store yeni tasarımı ile kendini yenilemek istiyor. Android ile bir bütün haline gelen Play Store'nin yeşil renginin mint yeşiline dönmesi ile Android logosunda artık mint yeşilinin yer alması bekleniyor. Önümüzdeki günlerde Google Play Store'nin yeni güncellemesinin gelmesi bekleniyor.

Siz Google Play Store'nin güncellemesini beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.