Google Play Store en yeni oyun ve uygulamaları indir!

Play Store Android işletim sistemleri için geliştirilen özellikle Samsung, LG ve HTC gibi telefonlarda kullanılan bir uygulama marketidir.

Google Play Store uygulaması ile dünya genelinde Android işletim sistemi için geliştirilen oyun uygulama ve antivirüs yazılımları gibi milyonlarca uygulamaya ulaşabilirsiniz. Play Store, Google tarafından geliştirilen en basit ve kullanışlı bir uygulama indirme ve kurulum kütüphanesidir.

Ücretli ücretsiz milyonlarca uygulamayı bünyesinde barından Google Play'e Gmail hesabınız ile giriş yapmanız mümkündür. Gmail hesabı olan herkes Google Play Store giriş yaparak birbirinden eğlenceli oyun ve uygulamaları veya akıllı cihazınızı dışarıdan gelebilecek zararlı yazılımlara korumak için antivirüs uygulamaları yükleyebilirsiniz.

Aşağıdaki anlatımımızda Google Play Store'yi Android cihazınıza nasıl yükleyeceğinizi detaylı olarak anlatacağız.

1. Adım; Öncelikle Google Play Store İndir bağlantısına tıklayarak yönlendirileceğiniz siteden Google Play Store APK dosyasını cihazınıza yükleyin. APK'yı cihazınıza kurabilmek için Bilinmeyen Kaynaklar'a izin vermeniz gerekiyor. Bilinmeyen Kaynaklar'a izin vermek için cihazınızdan Ayarlar'a dokunun daha sonra Güvenlik'e girin. Güvenlik sekmesindeyken karşınıza Bilinmeyen Kaynaklar gelecek, Bilinmeyen Kaynaklar'a dokunun karşınıza gelecek uyarıda Tamam diyip çıkış yapın.

2. Adım; İndirmiş olduğunuz APK dosyasını açın ve kurulumu gerçekleştirin kurulumu gerçekleştirdikten sonra, uygulamalarınızın arasına Google Play Store gelmiş olacak.

3. Adım; bu işlemleri yaptıktan sonra Gmail hesabınız ile giriş yaparak Google Play Store giriş yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra istediğiniz uygulama ve oyunu cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Google Play Store kurulumu bu kadar eğer takıldığınız bir yer olursa aşağıdaki yorum bölümünden yazabilirsiniz.