Google Sevgililer Gününe Özel Oyunlu Doodle Hazırladı!

Google Sevgililer Gününe özel Doodle hazırlamakla kalmadı aynı zamanda bu güne özel hem telefonunuzdan hemde bilgisayarınızdan oynayacağınız keyifli bir oyun sunuyor...

Her zaman olduğu gibi Google Sevgililer Günü'nü de es geçmedi. Her yıl 14 Şubat Sevgililer Günü birçok ülkede kutlandığı gibi bizim ülkemizde kutluyor. Ancak 14 Şubat Sevgililer Günü'nün nasıl gün yüzüne çıktığına göz atalım. Roma Katolik Kilisesi'nin inanışına göre Sevgililer Günü Valentine adındaki bir din adamının adına ilan edilen bayram günü olarak ortaya çıkmış.

Sevgililer Gününde Doodle ile oyun oynama keyfini yakalayın. Her yıl kutlanan Sevgililer Gününde sevgililer biribirine hediye alıp sevdiklerine özel bi gün yaşatmaya çalışırlar. Google'da kullanıcılarının sevgililer gününde eglenmesi için oyunlu Doodle hazırladı. Oyunda nesli tükenmek üzere olan Pangolin hayvanını yöneterek Doodle oyununda Pangolin'in sevgilisine hediye alması için yardımcı oluyoruz. Sıradan basit bir mekanizmaya sahip olan oyunu Google.com.tr adresi üzerinden mobil cihazınız ve bilgisayarınızdan oynayabilirsiniz.


Siz Google'ın Sevgililer Günü'ne Özel Doodle oyununu nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.