Google'dan beklenmedik hamle!

Google'ın her sene düzenlediği ve yeni ürünleriyle birlikte yeni Android'i tanıttığı Google I/O konferansı yine 18-20 Mayıs arasında düzenlenecek! Ancak bir farkla.

Google bilinidği gibi her sene geliştiriciler için Google I/O etkinliği düzenliyor. Bu etkinlikte pek çok yenilikle birlikte Android'in yeni sürümünü de tanıtıyor. Bilinidği gibi geçen sene Google bundan osnra her yıl yeni bir Android sürümünün çıkacağını açıklamıştı. Ancak görünen o ki Google yeni Android sürümü için I/O konferansını beklemedi. Yeni Android sürümü şu an da geliştiricilere test amacıyla dağıtılmış durumda.

Google'ın yeni cihazları Nexus 6P, Nexus 5X, Nexus 6, Pixel C Nexus 9 ve Nexus Player'ı ile son Android sürümü olan Android N geliştirici deneme sürümü şirket tarafından geliştiricilere gönderildi. Bu arada daha Andorid N'in çıkış tarihi için çok erken. Çünkü çeşitli sızıntılarda da görüldüğü gibi Android N'in pek çok eksiği var.

Bakalım Google'ın beklenmedik bu halmesi ile neler olacak ?

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?