Google'dan Kıble Bulma Hizmeti Yayınlandı!

Google'ın yeni hizmeti sayesinde Kıbleyi Bul ile kullanıcılar, artırılmış gerçekliği kullanarak Dünya'nın her yerinden kolaylıkla Kıble'yi bulabileceksiniz...

Google kullancılarının gittikleri yerde Kıble'yi kolaylıkla bulabilmeleri için yepyeni bir uygulama kullanıma sundu. Kıble'yi Bul isimli uygulama ile telefonunuzda bulunan tarayıcılar ile erişeceğiniz bu hizmet PC'lerde de çalışmakta. Kıble bulucu, telefonlardaki GPS sistemi ile çalışmakta tabikii bunun için bir internet ağına bağlı olmanız gerekir.

Mobilin yanısıra, Web'den de erişebildiğiniz Kıble bulucu ile, bulunduğunuz konumla Kabe arasındaki mesafeyi de bir çizgi halinde gösteriyor. Kullanıcıların aradıkları nitelikte bir hizmet olan Kıbleyi Bul hizmeti, kullanıcıları şimdiden mutlu etmiş gibi gözüküyor.

Google'ın Orta Doğu ve Kuzey Afrika ürün pazarlama müdürü yaptığı açıklamada, insanların Ramazan aylarında bu tarz uygulamalara ihtiyaç duyduklarını ve arayış içinde olduklarını, Google'ın da bu yüzden böyle bir hizmet geliştirdiğini dile getirdi.


Siz Google'ın Kıble'yi Bul hizmeti hakkında ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.