Google'ın Yeni Pixel Telefonları!

Google Nexus serisi cihazlarına son vererek yerine Pixel ve Pixel XL'yi hayata geçireceği, yeni akıllı telefonlarının özellikleri sızdırıldı...

Google'ın her sene Eylül ve Ekim aylarında tanıtımını gerçekleştirerek Nexus telefonlarını piyasaya sürerdi. Hala ilgi gören telefonlar Google'ın yeni kararı üzerine artık Nexus olarak değil Pixel adını alacağını duyurdu. Google'ın yeni akıllı telefonları olan Pixel XL ve Pixel cihazları Pixel Launcer arayüzü ile gelmesi bekleniyor.

Google Pixel XL (HTC Sailfish) Özellikleri:
Super AMOLED ekranı 5.5 inç Quad HD 2K, Qualcomm snadragon 820 çiseti ve Adreno 530 grafik işlem biriminin yanı sıra 4GB RAM,32GB / 128GB depolama alanı mevcuttur. Cihazda 8 megapiksel ön kamera arka yüzünde ise 12 megapiksel kamerası ve USB Type-C bağlantı 4.5 desteği ve Andromeda işletim sistemi yer alması bekleniyor.

Google Pixel (HTC Marlin) Özellikleri;
5 inç Quad HD (2K) Super AMOLED ekran, Qualcomm Snapdragon 820 çipseti ve Adreno 530 grafik işlem birimi,Andromeda işletim sistemi ve 2.770mAh batarya, 12 megapiksel arka 8 megapiksel ön kamera, USB Type-C bağlantı, 4.5G desteği ve 4GB RAM, 32GB/64GB depolama seçenekleri yer almakta.

Google'ın yeni akıllı telefonun genel özellikleri oldukça iyi görünüyor Pixel cihazlarda Andromeda işletim sistemi gibi detayların yer almasıyla telefon daha da göz dolduracak.

Siz Google'ın Pixel telefonlarını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.