Hello Türkiye'de Kullanıma Sunuldu!

Tanışma uygulaması olan Hello ülkemizde kullanıma sunuldu. Hello uygulamasının özellikleri ve detayları...

Yeni insanlarla konuşmak onlarla sağlıklı iletişim kurmanız için yepyeni bir uygulama Hello karşımızda. Uygulamayı basit bir şekilde kullanmanız için minimalist bir şekilde tasarlanmış. Uygulamayı ülkemizdeki insanlarla veya dünyanın dört bir yanından gelen kullanıcıları ile konuşmayı seçmek sizin elinizde. İstediğiniz kişi ile bağlantı kurmak için tek tuşa tıklamanız yeterli olacaktır. İlk olarak 2 dakikalık bir görüşme süreniz var, eğer konuşmaya devam etmek isterseniz "kalp" kullanara süreyi uzatabilirsiniz.

Geliştirici ekip, Hello uygulamasını şimdi de Türkiye'de kullanıma sundu. Geliştirici ekip bu kararını "Çünkü Türk kullanıcılarını çok seviyoruz ve uygulamamiz icin çok önemlidirler. Türk kullanıcıları teknolojiye heveslidir, konuşmayı sever ve çok eglencelidirler, bu yüzden bu uygulamayı bu tarz kullanıcılar için yaptık." diyerek açıklıyor.

Hello uygulamasını bütün dünyada yaklaşık 600,00 kez indirilmiş ve Hello'yu kullanarak 27 milyon arama yapılmış. Ortalama olarak kullanıcıların 18 ile 34 yaş arası olduğu belirlenmiş. Açıklanan yüzdelere iki cinsiyette oran olarak erkekler %52 kadınlar ise %48 olarak belirlenmiş.

Siz Hello'yu nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.