Herkese Açık Sürüm iOS 10.2 Public Beta 1 Güncellemesi Yayınlandı!

Apple herkes için iOS 10.2 Beta 1 güncellemesini yayınladı. Yayınlanan güncellemeyi iOs cihazınıza nasıl yükleyeceğinizi adım adım gösteriyoruz...

Apple geçtiğimiz yıl geliştiriciler için sunmuş olduğu Beta sürümlerini Public Beta ismi altında normal kullanıcılar için sunmuştu. Apple iOS 10.2 Beta 1 güncellemesini geçtiğimiz günlerde geliştiriciler için yayınlamıştı şimdi ise iOS 10.2 Public Beta 1 güncellemesini bütün kullanıcılarına sundu. iOS 10.2 Public Beta 1 güncellemesine sahip olmak için Apple Beta Software Program'ına Apple ID ile kayıtlı olmalısınız.

iOS 10.2 Public Beta 1 nasıl yüklenir?
1.Adım: Buraya iPhone veya iPad'iniz üzerinden tıkladıktan sonra Apple ID'nizi girmeniz gerekiyor.
2.Adım: Apple ID'niz ile giriş yaptıktan sonra sağ üst köşede yer alan Enroll Your Devices seçeneğine tıklayın.
3.Adım:Enroll Your Devices ekranında "Download Profile" seçeneği yer alacak. Buna tıklayın ve profili iPhone veya iPad'e yükleyin.
4.Adım: Profil yüklendikten sonra cihaz kapanıp açılacak.
5.Adım: Cihaz açıldıktan sonra Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme bölümünden iOS 10.2 Public Beta 1 güncellemesini yükleyebilirsiniz.

iOS 10.2 Public Beta 1 güncellemesini alan modeller
iOS 10.2 Public Beta 1 güncellemesini; iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone SE,iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad 1, iPad 2, iPad 3 , iPad 4, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro, 9.7 inç iPad Pro, iPod touch 5 ve iPod touch 6 alıyor.

Siz iOS cihazınıza iOS 10.2 Public Beta 1 güncellemesi yaptınız mı?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.