Hızlı ve Öfkeli'nin Efsane Arabası Satılıyor!

İlk Hızlı ve Öfkeli filminde Paul Walker'ın kullandığı yeşil Mitsubishi Eclipse'in tasarımına uygun Xbox One S açık arttırmayla satışa sunulacak...

Paul Walker'ın anısına onun kurmuş olduğu kuruma destek vermek için tasarlanan özel bir Xbox One S, Paul Walker'ın anısına açık arttırmaya sunulacak. Instagram'da ürünle ilgili fotoğraf paylaşan Vin Diesel, konsolda oyun oynayarak konsolu daha özel bir yere taşımış.

Xbox One S özel tasarımı Hızlı ve Öfkeli serisindeki Paul Walker'ın 1995 model Mitsubishi Eclipse arabasına benzeyen şekilde tasarlandı. 1 Ekim 2017'de açık arttırmaya sunulacak olan konsoldan elde edilecek gelir Paul Walker'ın kardeşi Cody Walker'ın olduğu Reach Out WorldWide'e bağişlanacak.


010 yılında Paul Walker tarafından kurulan Reach Out WorldWide, ülkemizdeki AKUT benzeri bir kuruluş. Cody Walker, kardeşinin ölümünün ardından 2014 yılında Marka Müdürlüğü ve Finansal Destek için Reach Out WorldWide’a katıldı. Walker, Öncelikle ailem ve benbu zor zamanlarda verilen destek için minnettarız. Çünkü ROWW ekibinin özverisi, çalışmaları ve sizlerin desteği sayesinde kardeşimin mirası devam ediyor. dedi.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.