HTC 10'un yeni görüntüleri sızdırıldı!

HTC'nin 12 Nisan'da tanıtması beklenen yeni amiral gemisi hakkında yeni fotoğraflar sızdırıldı! İşte o fotoğraflar.

HTC'nin yeni amiral gemisi bilindiği gibi ilk başta "HTC M10" olması bekleniyordu. Ancak gelen son sızıntılara göre HTC'nin yeni amiral gemisinin adı "HTC 10" olacağı iddia edildi. Hatta HTC'nin tanıtım davetiyesinde de "M10" takısını kullanmadığı görülmüştü. Bu da HTC 10 iddialarını güçlendirmişti.

Şimdi ise tanıtımına az gün kala HTC'nin yeni amiral gemisinin fotoğrafları sızdırıldı. HTC, resmi Twitter hesabından bir teaser paylaştı. HTC'nin paylaştığı bu paylaşımda “Boom” ses özelliğine dikkat çekiliyor. Bilindiği gibi HTC daha öncelerden "Beats Audio" ile birlikte çalışmış hatta o şirketin bir kısmını satın alıp sonradan satmıştı. Beats Audio sonradan HTC ile olan anlaşmasını sonlandırmıştı. Sonradan HTC ürünlerinde BoomSound'u kullanmaya başladı. HTC'nin One M9 , One M8 ve One M7 dahil olmak üzere önceki amiral gemisi telefonlarında BoomSound özelliği bir hayli başarılı bulunmuştu.

HTC 10'un da BoomSound özelliğiyle geleceğine kesin gözüyle bakılıyor. Bakalım tanıtımda bizleri neler bekleyecek.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?