HTC Bolt'un Özellikleri ve Çıkış Tarihi Sızdırıldı!

HTC Bolt'un Android 7.0 Nougat sürümü ile gelecek olan üst düzey akıllı telefonu Android kullanıcılarını memnun edecek...

HTC'nin bir süredir Bolt ismini verdiği telefon üzerinde çalışmalar yaptığını hatta zaman zaman bu çalışmalar esnasında sızıntı verdiğini hepimiz biliyoruz. Ancak son alınan bilgilerde ise HTC Bolt'un sahip olması beklenen bütün özellikleri yer alıyor.

HTC Bolt Android 7.0 Nougat ile kutusundan çıkacak ve 5.5 inç büyüklüğünde ekranı, ekran çözünürlüğünün yanında 2K desteği olacak. HTC Bolt'un IP57 sertifikası sayesinde suya ve toza dayanıklı olacak. Bataryasının 3.200 mAh gibi yüksek kapasite ile gelmesiyle beraber henüz hangi işlemciyle geleceği bilinmiyor, fakat 3GB RAM'e sahip olacak.

HTC Bolt kamera açısından oldukça iddialı görünüyor. Bolt'un OIS destekli 16 megapiksel çözünürlüklü f/2.0 diyafram açıklığına sahip arka kamerası ve 8 megapiksel selfie kamerası ile gelmesi bekleniyor. HTC BOL ses açısından da oldukça iddialı HTC 10 gibi olacağı yönünde bilgiler yer alıyor. Cihaz 24-Bit müzik dosyalarını destekleyen DAC ve BoomSound teknolojisinin yanı sıra 11 Kasım da tanıtımı yapılması bekleniyor.

Siz HTC Bolt'un özelliklerini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.