HTC One M9'a Android 7.0 Nougat Ülkemizde!

HTC'nin One M9 modeli için Android 7.0 Nougat güncellemesi ülkemizde dağıtılmaya başladı. HTC One M9'un güncellemesi ile telefonunuzun performansı yükselecek...

HTC'nin 2015 yılında satışa sunduğu akıllı telefonu One M9 modeline Android 7.0 Nougat güncellemesi sonunda geldi. Diğer akıllı telefon üreticileri amiral gemisi modellerine Android 7.0 Nougat güncellemesi veremezken HTC'nin One M9'a güncelleme vermesi büyük ses getirdi.

HTC'nin One M9 modeli Android 7.0 Nougat güncellemesini sonunda aldı. Cihaz 5.0 inç büyüklüğünde Full HD ekranı, Snapdragon 810 yonga seti, 3GB RAM ve arka kapağında 20 megapiksel ön yüzünde ise 4 megapiksel kameraya yer verilmiş. HTC One M9, Android 7.0 Nougat güncellemesi almasının ardından performans ve stabilite açısından kullanıcılarını memnun edecek.

HTC ürün ve servis yöneticisi Graham Wheeler, One M9 için Android 7.0 Nougat güncellemesinin ilk olarak Avrupa, Türkiye ve Güney Afrika ülkelerinde kullanıcılarına sunulması bekleniyor. Yavaş yavaş kullanıma sunulacak olan One M9 için Android 7.0 Nougat güncellemesinin gelip gelmediğini cihazın ayarlar bölümünden denetleyebilirsiniz.

Sizin HTC One M9 cihazınıza Android 7.0 Nougat güncellemesi geldi mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.