HTC U 11'in Özelliklerini Gösteren İki Reklam Filmi Yayında!

HTC U 11'in yeni yayınlanan reklam filmlerinde telefonun özellikleri gösterilmekte...

Kısa süre çnce tanıtımı yapılan HTC U 11'in bazı özelliklerini gösteren iki video YouTube'da yayınlandı. Her iki video da şirketin geçmişteki tanıtım çabalarına göre önemli gelişme olarak gözlenmekte. Çünkü HTC genelde kötü reklam filmi yaparak tanınmakta.

"Parlak anılarınızı yakalamak için sıkmak" başlıklı bir video, Edge Sense'nin kamerasını sıkarak nasıl etkinleştireceğiniz göstermektedir. IP67 sertifikasına sahip olan telefon ile havuza girebilir ve o anları kayıt altına alabilirsiniz. Videodaki küçük not, telefonun 1 metreden (3.3 feet) derinliğe kadar batırılmış olmasına rağmen, su hasarının garantinin kapsamına girmediğini söylüyor. Bu, Apple, LG ve Samsung gibi diğer üreticilerin IP67 ve IP68 dereceli telefonları için de geçerlidir.

İkinci video, "Duyuluyor", HTC U11'deki bazı ses özelliklerine odaklanıyor. Örneğin, USonic kulaklıklarla, ses özellikle kulağınıza göre "ayarlanır". Aktif Gürültü Önleme özelliğiyle dış sesler kulaklıkların ses çıkışını etkilemez. Ve Akustik Yakınlaştırma ile videodaki bir konuyu yaklaştırırken, o konuyla ilgili ses seviyesi artar.

Yayınlanan HTC U 11 Reklamları!

Siz HTC'nin yeni reklamlarını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.