HTC U 11'in Satışları Tavan Yaptı!

HTC'nin HTC U 11 modeli şirketin yüzünü güldürmeyi başardı...

Focus Taiwan HTC'nin daha önceki modellerine göre HTC U 11, HTC M10 ve M9'a göre bir aydan kısa süre içinde daha çok satış yaptığını duyurdu. Elde edilen bilgiler HTC'nin akıllı telefonun bağlı olduğu cihaz birimi başkanı Chang Chia-Lin'den alınmakta.

Son alınan bilgilere göre; HTC'nin akıllı telefonu işi, artan satışlardan her zaman karlara dönüşmeyeceğini homojen bir pazarın meydan okuması ile karşı karşıya kaldı. HTC bunun mücadele stratejisinin bir parçası olarak 2020 yılına kadar 5G hizmetlerinin lansmanını hazırlama konusundaki araştırmaları geliştirme çabalarına yeniden odaklanmaktadır. Bunlara ilaveten HTC işletim maliyetlerini daha da düşürecek ve yeni akıllı telefon tanıtımlarını üç yada dört cihaza sınırlayacak.

İlgili haberlere göre, HTC Başkanı Cher Wang, şirket için umut vadeden bir mali yıl bekliyor. Sahip olduğu sanal gerçeklik hizmetinin hızla büyüyen bir pazarda mükemmel bir fırsat olduğu söyleniyor. Wang, HTC'nin Vive kulaklık setinin en iyi ürün olduğu düşüncesinde ve şirket bu başarı pozisyonunu üstlenmek istiyor.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.