HTC U11 Life Yani Mini Versiyonu Geliyor!

Söylenene göre HTC, U11'in en iyisini daha küçük bir pakete sıkıştırıyor. Amiral gemi telefonun kırpılmış hali oldukça iddialı.

Önceki üst aralık HTC önünü barındıran bir tasarım ile birlikte, cihaz veri tablosunda ilk bilgiler de son aylarda spekülasyonlar olarak, içinde pazarlanacak, ortaya çıkmıştır orta sınıf pazarında. O halde gelen, ekran hakkında bir birim konuşurken başlayalım FullHD çözünürlüğe sahip" 5.2 aynı bulduğumuz şeyden Panorama Selfie'ler bölmesini 16 megapiksellik HTC U11 üzerinde tanıttı. 16 megapiksel arka kamera ile fotoğraf severleri heyecanlandıracak bir telefon olmayı başarıyor.

SoC dahil Qualcomm Snapdragon 630, 32GB 2TB ve belgelendirme kadar genişletilebilir dahili hafıza IP67 onlar RAM ayrıntıları aşina olmadığı halde suya ve toza karşı dayanıklı. Buna ek olarak, HTC U11 Life'ın bazı kendine has özellikleri de bu telefonda yer alıyor. HTC'nin amiral gemisi U11'in özelliklerinin kırpılmış modeli olarak karşımıza çıkan HTC U11'e gelen küçük kardeşin detayları oldukça heyecan verici. U11 Life, Qualcomm'un Snapdragon 630 Mobil Platformu tarafından destekleniyor.

Telefonun 32 GB'lik bir hafızasında, microSD kart yuvası üzerinden 2 TB daha eklenebileceği halde RAM miktarı bilinmiyor. Son olarak, U11 Life, IP67 sertifikasına sahiptir ve etkin gürültü iptali ile birlikte HTC USonic kulaklıklar içerir. Bu, telefonun bir kulaklık girişi içermediği anlamına da gelir. Elbette bunlar resmi bilgiler değil.

HTC U11 Life hakkında ne düşünüyorsunuz ve HTC'nin amiral gemisinin daha ucuz bir sürümünü satın almayı düşünür müsünüz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.