HTC'nin ABD Sevgililer Günü Fırsatları Yüzlerce Dolar Kazandırabilir!

Yılın o dönemi ve HTC'nin o kadar şiirsel olarak ifade ettiği gibi "sevmek verici değil, almayan" derken neden kendinize yeni bir HTC cihazı vermiyorsunuz?

HTC'nin özel fırsatları sevdiğini ve telefonlarıyla aksesuarlarında büyük indirimler yaptıklarını hepimiz biliyoruz. Bu Sevgiliye "Şanssızlığın Yedi Günü" denir. Bu promosyonda kısa bir süre önce duyurulan HTC U Play ve HTC U Ultra cihazları içermemekle birlikte HTC 10 gibi geçmiş amiral gemileri de bulunuyor.

HTC 10, 150 $

Yeni başlayanlar için, Tayvanlı şirketin geçen yıl amiral gemisi olan HTC 10. Taşıyıcı için özel olarak bir seçenek belirleme seçeneğine sahipsiniz veya kilitlenmemiş bir cihaz alabilirsiniz ve renk seçeneğine bakılmaksızın 150 $ kapanır ve nihai fiyatı 549 dolara alabilirsiniz. Biraz daha ucuza OnePlus 3T gibi telefonlar olduğunda hala oldukça pahalı, ancak HTC'nin hayranı iseniz, bu sizin için mükemmel bir şans olabilir. Tekrar hatırlamak gerekirse HTC 10, 12 megapiksellik düşük ışıklı bir arka kamera ile 5.2 inç Quad HD ekrana sahip. Telefon Snapdragon 820'den güç alıyor ve 3.000 mAh pil ile tam bir gün dayanacak.

HTC One A9, 200 $

HTC One A9 amiral gemisi cihazı olmayabilir, ancak elle tasarlanmış bir telefon. Bu ve iPhone arasındaki benzerlikleri inkar edemiyoruz, ancak bu mutlaka kötü bir şey değildir. Uçtan uca Gorilla Glass cephesinde Full HD 5 inçlik AMOLED ekranı koruyor ve Snapdragon 617 ile güçlendirilmiş ve hatta bir microSD yuvası var. Arkada OIS'li 13 megapiksel kamera var.

Telefonun fiyatı 299 $ 'dır; yine, operatörünüzü seçme veya kilidini açma seçeneğiniz vardır. Mevcut dört renk Karbon Gri, Derin Garnet, Opal Gümüş ve Topaz Altın'tır.

HTC One M9, 250 $

Birkaç yaşında olabilir, ancak yine de ikonik bir cihaz. Cihaz şu an $ 399, aşağı 645 $, gri veya altın mevcut. Şu an iki yaşındayken 399 doların hala ağır olduğunu itiraf etmeliyim. Ancak hala 5 inçlik Full HD LCD ekran, Snapdragon 810 ve 20 megapikselli bir kamera alıyorsunuz.

Bu üç telefonun hepsi ücretsiz nakliye, Uh-Oh Koruma ve "küçük bir hediye" ile olursa olsun, bunun ne olursa olsun gelmesinden söz etmeye değer.
Diğerleri

Bunların haricinde, HTC de JBL Reflect Aware Kulaklıkları'nı 99.99 $ fiyatla satıyor, bunun yarısı normal fiyat. Bunların ne olduğunu bilmiyorsanız, bunlar dünyanın ilk USB Type-C kulaklıklarıdır. Ve bununla birlikte, tüm aksesuarlar şimdi yüzde 50 kapalı. Yine, bunlar Sevgililer Günü için sınırlı süreli fırsatlar, bu nedenle bitmeden önce acele edin!

Siz HTC'nin kampanyasını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.