Huawei Enjoy 6 Özellikleri ve Fiyatı!

Huawei yeni akıllı telefonu Enjoy 6'nın tanıtımını gerçekleştirdi. Cihazın çıkış tarihi ve fiyatı sızdırıldı...

Huawei’nin 3 Kasım'da resmi olarak tanıtımını gerçekleştireceği 5.9 inçlik phablet telefonu Mate 9'un etkinlik öncesi Çin'li TENAA da görüntülenen Huawei Enjoy 6'yı resmen ilan etti.

Orta sınıf Huawei Enjoy 6'nın özellikleri iyi durumda. Cihaz 1.4GHz sekiz çekirdekli ismi belirlenmeyen işlemcisi 720x1280 piksel çözünürlükte 5inç AMOLED ekranı,3GB RAM 128GB microSD kart ile genişletilebilir. aynı zamanda 16GB dahili depolama alanı ve çif SIM kart desteği ve arka kapağında LED flaşlı13 megapiksel ön yüzünde ise 5 megapiksel çözünürlüklü kamerasının yanı sıra 4.100mAh bataryası dikkatleri üzerine çekiyor.

Telefonun bağlantı özellikleri ise micro USB , LTE, Blutoooth,Wi-Fi ve GPS/A-GPS yer almakta. Telefonun beyaz, pembe, gri, mavi ve altın olmak üzere beş renk seçeneği yer almaktadır. Telefonun Android 6.0 Marsmallow işletim sistemi yani Huawei'nin kendi arayüzü Emotion (EMUI) yer alacak.

Huawei Enjoy 6'nın 1299 Yuan yani 192 dolar fiyat etiketi ile 1 Kasım'dan itibaren satışa sunulacak. Cihazı sadece Çin'de satılacağı bilinmekte ülkemizde satışa sunulacağına dair henüz bir bilgi yer almıyor.

Siz Huawei Enjoy 6'nın özelliklerini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.