Huawei Honor 6X Çift Kamera Özelliğiyle Geliyor!

Huawei'nin üst düzey telefonu Honor 6X'in dikkat çeken çift kamerasının detayları fiyatı ve özellikleri sızdırıldı...

Huawei'nin yeni akıllı telefonu Honor 6X üst segmen kullanıcılarna hitap edecek. Hepimizin merakla beklediği Honor 6X'in lansmanı gerçekleşti. Gerçekleşen lansmanda telefonun en çok dikkat çeken özelliklerinden birtanesi çift kamera özelliği ile gelmesi oldu.

Huawei Honor 6X 5.5 inç büyüklüğünde Full HD ekranın yanı sıra Hi Silicon 655 yonga seti 4GB RAM, 64 GB microSD kart desteği sunan depolama alanı yer almaktadır. Herkesi heyecanlandıran çift arka kamerası 12 megapiksel çözünürlüklü selfie kamerası ise 8 megapiksel çözünürlüğe sahiptir. Android 6.0 Marsmallow ile gelecek olan Honor 6X şirketin gelişitirdiği EMUI 4.1 arayüzüne sahip. Arka kapağında yer alan çif kamerasının hemen altında parmak izi sensörü yer almaktadır.

Peki üst düzey donanıma sahip. Huawei Honor 6X'in fiyatı ise 999 yuan yani 455TL civarında olması bekleniyor. Henüz cihazın ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı hakkında net bir bilgi yer almıyor. Ancak gümüş, altın rengi, gri, mavi ve roze altın renk seçenekleri ile gelmesi bekleniyor.

Siz Huawei Honor 6X'in çift kamerasını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.