Huawei Honor V8 Çift Kamera Desteğiyle Geliyor!

Huawei Honor V8’in görüntüleri ve muhtemel sızdırıldı..

Huawei’nin yakın zamanda tanıtması beklenen Honor V8’in canlı görüntüleri sızdırıldı. Çin menşeli telekomünikasyon otoritesi TENAA tarafından onaylanmış olan cihazın 10 Mayıs’ta tanıtılması muhtemel olup tanıtılmadan önce telefonla ilgili görüntüler ve bilgiler ise gelmeye devam ediyor.

Cihazın çift arka kamera kurulumunun olması ise cihazın iki çift kameraya sahip olmasını güçlü kılıyor. İkinci sızdırılan resimde ise cihazın arka kısmından tam bir görünüm karşımıza çıkıyor. 360 derecelik fotoğraf çekme özelliğine sahip olduğu söylenen cihazın kamerasına yoğunluk sağlandığını görüyoruz.

Cihazın olası özelikleri arasında ise 5.7 inç bir ekran yer alıyor. Sekiz çekirdekli 2.3 GHz CPU tarafından desteklenen cihazın işlemcisi, ekran ve dahili bellekte farklı iki Honor V8 türevleri yer almaktadır.

Ayrıca cihazın 3400 mAh pil 4 GB RAM ve 32 GB dahili hafıza paketlerine sahip olması beklenen cihazın kamerasının 12 MP çift arka kamera olması beklenirken ön kapakta ise 8 MP olması bekleniyor. Android 6.0 Marshmallow işletim sistemiyle desteklenen cihazın muhtemel özelliklerini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.