Huawei Mate 9 Görselleri Sızdırıldı!

Huawei Mate 9'un özellikleri ve fiyatı sızdırıldı...

Huawei'nin son amiral gemisi telefonu Mate 9 ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. son alınan bilgilerde cihazın özellikleri ve şimdiye kadar görmediğiniz görselleri sızdırıldı. Popüler sızıntı kaynağı @Evleaks Huawei Mate 9'a ait göseller paylaştı. Şu ana kadar sızırılan bilgiler arasında telefonun sadece pembe modelinin olduğu sızdırıldı. Huawei son amiral gemisi telefonu Mate 9'u 3 Kasım tarihinde resmen açıklayacak.

Huawei Mate 9 özellikleri ise 1080 x 1920 çöznürlüğe sahip 5.9 inç ekran, 4GB veya 6GB RAM yer alan cihazda 256GB dahili depolama alanı mevcuttur. Huawei'nin kendi tasarladığı Kirin 960 yonga seti ilk defa Mate 9 modelinde kullanılacak. Leica optik kamerasında kullanılan telefonda 20 megapiksel 12 megapiksel f/2.0 açıklığında diyafram ile gelmesi muhtemel.

Android 7.0 Nougat işlemciye ve Huawei Mate 9'un iki farklı versiyon ile gelmesi iddia ediliyor. Bu iddiaya göre birinin 4GB RAM ve 64GB depolama alanıyla gelmesi ve 480 veya 510 dolar aralığında olması bekleniyor. Huawei Mate 9'un diğer versiyonu ise 4GB RAM 128GB dahili depolamaalanı ve beş renk seçeneği sunulmasıyla beraber cihazın fiyatının 585 dolar olarak satışa sunulması bekleniyor. 6 GB RAM ve 256 GB dahili bellek ile gelecek en üst Huawei Mate 9, 705 dolar olacak. Telefonun bu sürümünün altı renk seçeneği mevcut olacak.

Siz Huawei Mate 9'un özelliklerini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.