Huawei Mate 9 Lite Resmen İlan Edildi!

Huawei Mate 9 Lite resmen ilan edildi, Mate 9 Lite'ın özellikleri ve fiyatı sızdırıldı...

Huawei'nin son amiral gemisi telefonu Mate 9 Lite'ın son versiyonu resmen ilan edildi. Fimanın standartlarına göre Huawei Mate 9 Lite ile beraber Mate 9 Porsche Design ve Mate Pro modellerinide ilan etmişti. Huawei şimdide yeni sürümü olan Mate 9 Lite web sitesindeki yerini aldı. Huawei Mate 9 Lite'ın fiyatı hakkında henüz bir bilgi veilmemiş ancak diğer modellere göre daha uygun olması bekleniyor.

Huawei Mate 9 Lite sekiz çekirdekli Kirin 655 işlemci, 2.5D kavisli camı, 5.5 inç 1080 dokunmatik ekranının yanı sıra EMUI 4.1 arayüzünü kullanan telefon Android 6.0 Marsmallow işletim sistemi ile gelecek. Huawei'nin daha önceki modellerinde olduğu gibi arka kapağında çift kameraya yer verilecek olan Mate 9 Lite ön yüzünde 8 megapiksel arka kapağında ise 12 megapiksel kameraya yer verilmiş. 12 megapiksel sensörü 1.5 nm piksel ve faz algılama otofokus ile 0.3 saniyede çalışacaktır. Böylelikle fotoğraf çektiğinizde bokeh efektlerinide kullanabileceksiniz.

Büyük ihtimalle piyasalara bağlı olarak iki donanım sürümleri ile gelmesi beklenen Mate 9 Lite’ın birinci versiyonu 3GB RAM ve 32GB depolama ve ikincisi ise 4GB RAM ve 64GB depolama ile gelecek. Huawei Mate 9 Lite 150.9 x 76.2 x 8.2 mm boyutlarında ve 162g ağırlığında. Tam metal kasa ve arkasında bir parmak izi sensörü ile gelen telefon, altın, gri ve gümüş renkleri ile sunulacak. Cihazın fiyatı hakkında henüz bir bilgi verilmedi.

Siz Huawei Mate 9 Lite'ın özelliklerini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.