Huawei P10 Lite Resmen Tanıtıldı!

Huawei'nin yeni amiral gemisi telefonu Huawei P10 Lite'ın fiyatı, özellikleri ve çıkış tarihi sızdırıldı...

Huawei P10 Lite bir sürü sızıntı verdikten sonra perakendecilerin sitelerinde listelenmesinden sonra resmen tanıtıldı. Serinin yeni üyesi olan Huawei P10 Lite'da kamera, performans ve pil verimliliği özelliklerine öncelik verilen telefonun iki hafta içinde raflardaki yerini alması bekleniyor.

Huawei P10 Lite farklı perakendeciler tarafından AB genelinde daha önce sızdırılmıştı. Yaklaşık 1080p çözünürlüklü 5.2 inç ekrana sahip olan sekiz çekirdekli A53 işlemci ve Mali-T830MP2 GPU'lu Kirin 658 yonga seti ile çalışan telefonda 4GB RAM ve genişletilebilir depolama alanı mevcut.

Huawei P10 Lite 18W hızlı şarjı ve 3.000 mAh pil ile çalışıyor. Telefon yeni EMUI 5.1 ve parmak hareketleri, Quik entegrasyon, daha iyi performans, Power Saver 5.0 ve hafıza optimizasyonları dahil olmak üzere Android Nougat ile çalışmakta.

P10 Lite, f/2.2 objektifli 12MP ana kamera ve 8MP ön kameraya sahip. Huawei, P10 Lite'nin kamera uygulamasına P10'un Portrait Selfie modunu uyguladı ve bokeh etkileri olan bazı özellikler sağladı.

Huawei P10 Lite 31 Mart'ta Midnight Black ve Platinum Gold renk seçenekleri ile piyasaya çıkacak ve her iki renk seçeneği de seramik kumlama ile tamamlanacak. İngiltere'de ön siparişleri bugün başlayan Carphone Warehouse, EE ve Vodafone ile başlayan telefon 299 £ ile satışa sunulacak.

Siz Huawei P10 Lite'ın fiyatı ve özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.