Huawei P10 Lite'ın Özellikleri Sızdırıldı!

Huawei'nin önümüzdeki ay tanıtımı yapılması beklenen akıllı telefonu Huawei P10 Lite'ın özellikleri ve görselleri sızdırıldı...

Huawei'nin 2017 model amiral gemisi telefonu P serisi ile devam edeceğinin mesajı vermeye başladı. Huawei P9 ile yakaladığı başarıya devam etmek için önümüzdeki ay düzenleyeceği MWC 2017 etkinliğinde Huawei P10 ve Huawei P10 Lite modellerinin lansmanını gerçekleştirecek.

Lansman öncesi birçok kez sızıntı veren Huawei P10 modelinin sızdırılmasının ardından şimdi ise TENAA testinde karşımıza çıkan Huawei P10 Lite'ın özelliklerine bakacak olursak üst düzey bir telefon olması bekleniyor. Alınan bilgilere göre Huawei P10 Lite'ın 2.1 GHz hızında çalışan Kirin yonga seti, 5.2 inç büyüklüğünde Full HD ekran, 4GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanın yanı sıra 2.900 mAh kapasiteli pil ömrüyle beraber Leica imzalı çift kamera kurulumu 12 megapiksel çözünürlüklü arka kamera, ön yüzünde ise 8 megapiksel kameraya yer verilecek.

Parmak izi okuyucusu P10 modelinde ön tarafta olması beklenirken P10 Lite modelinde arka kameranın alt bölümüne konumlandırılacak. Android 7.0 Nougat sürümü ile kutusundan çıkacak olan Huawei P10 Lite, önümüzdeki ay resmen tanıtımı yapılacak.

Siz Huawei P10 Lite'ın özelliklerini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.