Huawei P10 Plus'ın Resmi Görselleri!

Huawei'nin önümüzdeki günlerde tanıtımını yapacağı amiral gemisi akıllı telefonu Huawei P10 Plus'ın resmi görselleri sızdırıldı...

Huawei'nin önümüzdeki günlerde tanıtımını yapacağı Huawei P10'un düz ekranı ve parmak izi tarayıcısına yer verilmiş, kavisli ekrana sahip elefonun parmak izi sensörü arka kapağında bulunuyor. Huawei'nin 26 Şubat'ta Barselona'daki MWC 2017 etkinliğine on gün kalmasına rağmen cihazın bazı görselleri sızdırıldı.

Telefonun tanıtım görselinde P10 Plus'ın siyah renginin görseline yer verilmiş, ancak kısa sürede diğer renklerininde görsellerininde yayınlanmasını bekliyoruz. Leica markalı çift kamera kurulumuna yer verilecek olan Huawei P10'un ekran şekli biyometrik kimlik doğrulama sensörünün konumundan ayrıl olarak P10 ve P10 Plus özellikleri bakımından aynı olacak.

Her iki modelde de 5.5 inç QHD panel, Kirin 960 yonga seti,4 yada 6GB RAM ve 32/64/128GB depolama ayanı bulunacak olan modelde 8 megapiksel ön kamerası bulunacak. Android 7.0 Nougat işletim sistemi ve Huawei'nin EMUI 5.0 arayüzü yazılımı kısmında yer alması bekleniyor.

Siz Huawei P10'un görselini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.