Huawei P9 Lite Ülkemizdeki Fiyatı ve Özellikleri Sızdırıldı!

Huawei P9 Lite'ın Türkiye fiyatı ve ince şık tasarmının detayları hakkında merak ettiğiniz herşey haberimizde...

Huawei'nin son amiral gemisi akıllı telefonu P9'un arkasından yeni tasarımı, üstün kamera performansına sahip olan işlevsel özellikleri ile P serisinin son üyesi olmaya aday olan Huawei P9 Lite ülkemizde satışa sunuluyor. Huawei yeni P serisinde kullanıcılarını etkilemek için teknolojiyi ön planda tutan üst düzey özellikleri ile başka işlemleri tamamlayan Huawei P9 Lite dikkat çekici kamerası, üstün ses kalitesinin yanı sıra ince tasarımı ile oldukça şık duruyor.

Huawei P serisinde değişmeyen unsurlar haline gelen minimlist tasarım çizgisi P9 Lİte modelinde de hissediliyor. Telefonun ince gövde yapısı daha detay kazanacak renkler ise pürüsüz yüzey dokusu ve kullanılan farklı materyaller ile beraber bir uyum içerisinde olacak.

Huawei P9 Lite’ın 5,2 inç Full HD ekranı ile bütün görsel ihtiyaclarınızı karşılayacak ideal bir kullanım sunumakta. %76,4 ekran-gövde oranı, minimal kasa boyutlarıyla oldukça hafif ve kompakt bir akıllı telefon olan P9 Lite, çekici tasarımı ve özellikleriyle kullanıcılarına en iyi mobil deneyimi yaşatmak için hazır olarak geliyor. Ülkemizde önümüzdeki günlerde satışa sunulacak olan Huawei P9 Lite'ın 1500 TL - 1800 TL arasında raflardaki yerini alması bekleniyor.

Siz Huawei P9 Lite'ın fiyatını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.