Huawei Watch 2 incelemesi

Orijinal Huawei Saat bugüne kadarki en popüler Android Wear cihazlarından biridir. Şık bir tasarıma ve sağlam bir performansa sahip olan Huawei Watch özellikleri ve fiyat

Ancak, Android Wear görünümünde bazı şeyler biraz değişti. Şimdi, kolay gezinme, su geçirmez tasarımlar ve en önemlisi Android Wear 2.0 için dönen kadranlara sahip olan LG Watch Sport and Style ürünümüz var. Google ve LG'nin yeni işletim sistemini sergileyecek yeni akıllı ekranlar hazırlamak için bir araya geldikleri bir dünyada, kazanılan paralarınız nereye gitmeli? Ve Huawei, orijinal Huawei Watch'u ile kendisi için belirlediği çubuğu temizlemek için ne gerekiyor? Tam Huawei Watch 2 incelememizde öğrenin!
Orijinal Huawei İzleme'yi takip etmeyi umut eden herkes için bu durum sarsıcı bir değişiklik olabilir. Gone, saatin vücudundaki altın ve gümüş ve içinde sportif plastik yapı. Bu kötü görünümlü bir saat olduğunu söylemek değil, ancak Watch 2 ile ilk birkaç günümüz, önceki nesil için bu kadar spor odaklı değildi isteyen bıraktı.

Geniş çerçeve, aydınlatma altında güzel parlayan dakika işaretlerine sahipken, aynı zamanda analog saat yüzlerini kullanmak zorunda hissettiriyor. Kuşkusuz biraz şüphelidir, ancak bu işaretler vücuda kozmetik ilavelerden biraz daha fazlası olmaya başlar.
Cihazın yan tarafında iki düğme bulunmaktadır - üst düğme uygulama bölmesini veya Google Asistan'ı açarken alt düğme özelleştirilebilir, ancak varsayılan olarak egzersiz başlatılabilir. Tamamen, saat gövdesi sportif Timex saatlerini anımsatıyor ve görünümü kullandığım zaman boyunca kademeli olarak büyüdü.

Vücudun sevmediğim tek kısmı ilave bir navigasyon yönteminin olmamasıdır. Ekran kalitesi iyi ve bu konuda hoşlanmamak için çok az şey var, ancak her yere ulaşmak için dokunuşlara ve dokunuşlara güvenmek Android Wear 1.0'ı kullanıyor. LG Watch Spor ve Stil'in hem navigasyon için dönen yan düğmeleri var, hem de Watch 2'de mevcut olmasını diliyorum.

Her ne kadar saat gövdesi her geçen gün yavaş yavaş daha iyi görünmek için yapmışsa, dayanamayacağım saat kayışı budur. Huawei Watch 2'nin fiyatın öncülüğünden daha ucuza giden bir parçası. Verilen, saat kayışı diğer standart 18mm bant ile takas olabilir, ancak vücuda uyan olanlar bulmak biraz zor olabilir. Bu, alarak sonuçlandırabileceğim bir zorluk çünkü içerdiği grup, fiyat noktası adaletini yapmak için sadece çok lastik ve çürük.

Bu tasarımın hayranları değil, genelde daha az sportif bir yapıya sahip olan ve metalik bir gövde getiren Klasik sürümün varlığını takdir edecekler. Bununla birlikte, cansız kozmetik çerçevesinin özündeki sorunlar ve ek gezinme yönteminin olmaması halen duruyor.
Daha önce de belirtildiği gibi, 390 x 390 çözünürlüklü 1.2 inç AMOLED ekran kaliteli bir ekran ve bununla çok az hata var. Aslında LCD'ye karşı bir AMOLED ekrana sahip olmak, pil ömrü ile büyük ölçüde yardımcı olacak gibi görünüyor, ki bunu biraz da ele alacağız. Android Wear 2.0'ın tüm yeni öğeleri arasında hızlıca dolaşmak ve dokunmak, eskiden olduğu gibi bir esintidir; ancak Samsung Gear S3'ün dönen ön çerçevesi ve daha yeni olan LG Watch Sport'ın dönen tacı gibi özelliklere sahip olduktan sonra beni görebilmek için beni şımartabilir Bu bir detractor olarak.

Bu yüzeyin altında, zaten denenmiş ve gerçek Snapdragon Wear 2100, Huawei Watch 2'ye güç veriyor ve 768 MB RAM destekliyor. Müzik yüklemek için 4 GB'lık depolama alanı mevcuttur ve NFC, GPS, Bluetooth ve kalp atış hızı denetleyicisi gibi çeşitli uygulamalar için farklı sensörlerin tümü mevcuttur.

NFC'nin dahil edilmesi, Android Pay'ın her zamankinden daha iyi çalışmaya devam etmesine yardımcı oluyor. Tek yapmanız gereken, kartı seçip, titreşimi hissedene kadar terminalin yanında tutmaktır ve gidebilirsiniz. Mobil şebeke bağlantısı için bir SIM kart da kurulabilir ve bağlı olduğunda Huawei Watch 2 telefon aramaları için kullanılabilir.

Pil ömrü, söylemekten mutluluk duyarım, Huawei Watch 2 için büyük bir vurgudur. Öncelikle, saatte bulunan bir çeşit hibrit modu, cihazın biraz daha iyi olduğu bir ultra düşük güç modu sağlar. izlemek. Bu, saatiniz çok düşük pil olduğunda otomatik olarak etkinleştirebilen bir mod olup, bu noktada saati çok uzun süre bekleyeceksiniz. Bu, garip bir övmek için bilek bandı atmaya devam ediyor.

Genel uzun ömür açısından ise, saatin iki güne kadar tutması gerekiyor; çoğu Android Wear saatinin övünemediği bir şey. Ancak, manyetik şarjlı toka sisteminin hayranı değilim. Saatin şarj edilmesi çok uzun sürmüyor, şükürler olsun ki uyku izleme gibi bazı görevler Huawei Watch 2 ile bazı yeni giyilebilir malzemelerden daha olası.

Bu da bizi yazılıma ve Android Wear 2.0'a getiriyor. Önceki Wear arayüzünde beğenmediğimiz şeylerin çoğu değişti.
Genel olarak, Huawei Watch 2, Android Wear 2.0'ın yeteneklerinin bir diğer iyi vitrini. Bununla birlikte, bu kendi doğal tuzaklar ile birlikte gelir.

Wear 2.0, çoğu, fitness konusuna odaklanan yüksek özelliklere odaklanmaktadır. Ne yazık ki, Huawei aynı anda bu yönde çok fazla ilerlemeyi başardı ve bununla da yetinemedi. Huawei, ilave bir navigasyon girişi yöntemi olmaksızın, bu kabiliyetten yararlanan diğer Wear 2.0 cihazlarının arkasında duruyor. Büyük batarya ömrü ve aksi takdirde belirgin özellikleriyle, genel Huawei Watch 2 deneyiminden gelen gerçek detractor tasarımı.

Spor salonunun dışında veya yürüyüş parkurunun dışında daha mantıklı olarak kullanılan bu özelliklerin hepsiyle neden bir saat izlemiyorsun? LG Watch Sport ve Huawei'nin takip girişimi herhangi bir gösterge olursa, henüz bu sorunun cevabını olumlu bulamayabiliriz.

349 $ 'lık bir başlangıç ​​fiyatı için, takas para harcamanın biraz zor olmasını sağlıyor. Huawei Watch 2'yi beğenecek çok şey var, ancak heyecanlı kullanıcıların bile duraksamasını sağlamak için yeterince şey var. Selefi farklı olarak akıllı gözler için belirli genel bir amaca uygun olmak harika, uygun bir Aşınma 2.0 takibi olabilecek şeylerden uzaklaşıyor.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.