Humble Bundle'dan Büyük Oyun Kampanyası!

Sizde eğer hayır işi yapmak istiyorsanız Humble'nın oyun paketlerinden birini almalısınız. Humble'nın hayır işlerine katkıda bulunmak istiyorsanız detaylar haberimizde...

Humble Bundle ile oyun alırken hayır işlerine istediğiniz gibi bağış yapabilmenizle bilinir ve belirli bir nedene veya organizasyona ödemeninizin bir kısmını bağışlayarak kitap, çizgi roman yada oyun paketi almanız mümkün. Fakat şirketin son yaptığı Humble Bundle işleri farklı bir seviyeye getiriyor.

Minimum bağış 30 dolar ve bağışlanan paranın tamamı direk olarak American Civil Liberties Union'a, Doctors Without Borders'a ve International Rescue Committee'ye gidiyor. Humble Bundle bu üç sivil toplum örgütüne 300.000 dolar kadar katkıda bulunması beklenirken, şimdiden sayıyı katladılar.

Humble Bundle bu örgüt ile yerinden edilmiş kişilere ve sıgınmacılara insani yardım sağlamanın yanı sıra insan hakları sivil hakları savunurken ilham verici çalışmalardan dolayı seçtiklerinide belirtmiş. Bağışa renk katmak için bağış karşılığında devasa oyun koleksiyonu e-kitabı bir araya gelmiştir. Bütçenize uygun bir oyun bilgisayarı kuruyor ve kitaplığınızı doldurmak istiyorsanız, Humble Freedom Bundle gibi değerli oyunları düşük fiyata alabilirsiniz. Paketin satışı 20 Şubat'a kadar devam edecek.

Siz Humble Bundle kampanyasına destek oldunuz mu?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.