Instagram Kullanıcılarının Profil Resimlerini Tam Boy Görmeniz Mümkün!

internet tarayıcısı üzerinden Instagram'a giriş yaparak basit bir şekilde merak ettiğiniz kişilerin profil resimini orjinal olarak görebilirsiniz...

Günümüzün en çok kullanılan sosyal ağlarından bir olan Instagram'da kullanıcıların profil fotoğraflarını çok küçük ebatlarda görüntüleyebiliyorsunuz. En önemlisi biri size takip isteği gönderdiğinde reim o kadar küçük ki karşınızdaki kişiyi tanımakta güçlük çekiyorsunuz. Instagram'ın bu özelliğinin kötü olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz, çünkü Instagram kullanıcılarının profil fotoğraflarını tam boyut görmeniz mümkün.

Bunu yapmanız için mobil cihaz veya bilgisayar fark etmez sadece internet tarayıcınız olsun yeterlidir. İlk olarak profşl resmine bakmak istediğini kişinin kullanıcı adına bakarak tarayıcınızdan "www.Instagram.com/kullaniciadi" şeklinde bağlantıya girin. Tıkladığınız anda kullanıcının profil resmine sağ tıklayarak 'Resmin adresini kopyala' seçeneğine tıklayın.

Bu bağlantıyı kopyaladığınızda profil resminin 150x150 çözünürlüğündeki halinin bağlantısını kopyalamış olacaksınız. Linki adres çubuğuna yapıştırdığınızda ise adres çubuğunda 150x150 yazısını göreceksiniz. Bu adresten 150x150 yazısını silerek linke enter'a basarak tekrar girdiğinizde artık görselin orijinal hali karşınıza çıkacak.

Siz Instagram'ın bu özelliğini biliyor muydunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.