Instagram'a Canlı Yayın Özelliği Geldi!

Instagram'a canlı yayın özelliği bir süre önce Amerika'da kullanıma sunuldu, Ülkemizde kullanıma sunulan canlı yayın özelliğinin detayları haberimizde...

Facebook'un sahibi olduğu Instagram, Twitter'ın canlı yayın özelliğini Periscope'a rakip olmak için geçtiğimiz haftalarda canlı yayın özelliğine kavuşmuştu. Instagram'ın canlı yayın özelliği sadece Amerika'da kullanıma sunuldu. Ancak bugün OTA üzerinden yapılan güncelleme ile beraber canlı yayın özelliği Ülkemizde kullanılmaya başlandı.

Bildiğiniz üzere Instagram, Periscope'tan önce Snapchat'a rakip olmak için hikayeler özelliğini kullanıcılarına sunmuştu. Instagram canlı yayın özelliğini de Hikayeler bölümü üzerinden yapmakta. Instagram'dan canlı yayın yapmak için ana ekranda ekranı sola kaydırıp daha sonra alt bölümde yer alan Canlı bölümünü seçmeniz yeterli olacak.

Instagram'dan canlı yayın başlattığınız vakit takipçilerinize bildirim gidecek. Takipçileriniz de ana ekranın üstünde yer alan Hikayerler bölümünden yayınınızı izleyebileceksiniz. Canlı yayın özelliğinin kademeli olarak sunulduğunu belirtelim.

Siz Instagram'ın Canlı yayın özelliğini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.