Instagram'da çevirimdışı dönem başlıyor!

Instagram'ın birkaç ay boyunca çevrimdışı özelliği uygulamasına ekleme planlarını biliyoruz ve dün Facebook Developer Conference'da (F8) resmi hale getirildi.

Instagram, 600 milyon kullanıcıya ulaşmasının şerefine Android kullanıcılarının seveceği özelliği de açıklamış oldu. Bununla birlikte kullanıcılar çevirimdışı olarak Instagram üzerinden gezinebilecek..

Instagram, Android kullanıcılarının artık fotoğraf paylaşımı uygulamasını çevrimdışı olarak kullanabileceğini duyurdu. Duyuru, San Francisco'daki Facebook'un F8 konferansında gerçekleşti. Facebook'a ait fotoğraf paylaşımı uygulaması, özelliklerinin çoğunu internet erişimi olmaksızın kullanmaya destek verdiğini söyledi. Instagram mühendisi Hendri, android kullanıcıları daha önce kendi çevrimdışı olsalar bile Instagram özet akışınıza yüklenen içeriği görebileceklerini söyledi.

Şuan Android için yayınlanan Instagram güncellemesiyle birlikte gelişmekte olan ülkedeki insanlar çevirimdışı olarak daha önce görüntüledikleri içeriklere tekrar sunucuya bağlı olmadan bakabilecek. Bu gerçekten kulağa hoş geliyor. Sadece fotoğraf görüntülemekle kalmayıp mesaj gönderme işini yapabilecek ve gönderi beğenebilecekler. Elbette bu işlemler internete bağlantıkları zaman aktif hale gelecek.

Snapchat'ten kopyalanan hikayeler özelliği çevirimdışı olarak çalışma göstermeyecek. Ama diğer gönderilere bakılabilecek, mesaj gönderilebilecek.

Instagram uygulamasını güncellemek ve indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Peki siz yeni "çevirimdışı" özelliği için ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.