Instagram'da Ekran Görüntüsü Alma Derdine Son!

Hepimizin severek kullandığı popüler fotoğraf ve video paylaşma uygulaması Instagram son güncellemesiyle ekran görüntüsü alma derdine son verdi.

Amerika'da geçtiğimiz günlerde kullanıma sunulan canlı yayın özelliğinden sonra dün yeni bir özelliğiyle kullanıcıları mutlu etti. Instagram'ın yeni özelliği OTA üzerinden gelen güncelleme ile kaydedilenler özelliğine kavuştu. Zaten beğenilen fotoğraf ve videoları profilimizin ayarlar kısmından ulaşabiliyorduk ancak beğendiğimiz zaman arkadaşlarımız görüntüleyebiliyor.

Facebook'ta aktif olan bu özellik şimdi de Instagram'da kullanıcılara ulaştı. Instagram'da beğendiğiniz fotoğrafları profiliniz üzerinden hızlı bir şekilde görüntülemeniz mümkün. Kaydetmiş olduğunuz gönderileri sadece siz görebiliyorsunuz.

Kaydettiğiniz fotoğraf ve videoları kaydettikten sonra istediğiniz zaman profiliniz üzerinden görüntülemeniz mümkün. Hoşunuza giden gönderilerin ekran görüntüsünü almak yerine kaydedebilir bu sayede galerinizi ekran görüntüleriyle doldurmuş olmazsınız.

Instagram'ın yeni özelliğini siz nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.