Intel Apple'a Modem Verecek!

Teknoloji devi Apple'ın iPhone modelleri her zaman merak edilmiştir.Apple'ın yeni iPhone'u hakkında yapılan haberlere bir yenisi daha eklendi!Intel Apple'a modem verecek!

Apple bilindiği gibi bugün WWDC 2016 etkinliğini düzenleyecek. Apple'ın düzenleyeceği bu etkinliği sitemiz üzerinden canlı anlatımla bulabileceksiniz. Apple'ın yeni yazılımlarını tanıtacağı bu etkinlik elbette ki Apple'ın Eylül ayında yeni iPhone ve diğer ürünlerini tanıtacak. Bloomberg'in haberine göre Apple yeni iPhone modellerininde kullanılmak üzere Intel'den modem sipariş ettiği iddia edildi.

Çin'de satılacak olan iPhone'larla birlikte Verizon adına üretilecek olan iPhone'larda Qualcomm'un modemleri kullanılacak. Qualcomm bilindiği gibi iPhone'ların modemlerini üreten tek şirketti. Bilindiği gibi Apple ile Intel ortaklığının başlangıcı Ekim ayında ortaya çıkmıştı ve Intel'in 1000 adet mühendisle bu proje üzerinde çalışmaya başlamıştı. Bakalım Intel'in Apple'a sunacağı modemlerin özellikleri nasıl oalcak. Bunları yeni iPhone tanıtımında ögreceğiz.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?