İnternet Fenomenin Anlattıkları Düzmece Çıktı!

Flash Tv programında fenomen ismi 3 milyar 750 milyon sen milyar olarak bilinen Melek Subaşı olayları tamamen yalan çıktı...

Flash TV'de yayınlanan Yalçın Çakır'ın programı ile internet fenomeni olan Melek Subaşı bugün bambaşka bir olay ile gündeme geldi. Melek Subaşı'nın Yalçın Çakır'a ve Flash TV'ye tazminat davası açtığı öğrenildi. Elde edilen bilgilee göre Melek Subaşı'nın bütün yaptıkları düzmeceymiş.

Melek Subaşı'nın iddialarına göre sunuçu Yalçın Çakır'ın kendisine “Sizi programa çıkaracağım ama birbirinize hakaret, küfür ve ne varsa sayıp dökeceksiniz. Eşine ‘Bize bakmıyorsun, başka kadınlarla birliktesin’ diye konuştu. Bunları anlatırken de bayıl. Böyle olunca bize yardım gelir. Biz de sana veririz. Senin çocuğunu ameliyat ettiririz” dedi.

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne açmış olduğu davada internette kendisine yalan makinesi adının verildiği belirtilen Melek Subaşı eşininde rezil oldum diyerek evi terk ettiğini 3 çocuğu ile ortada kaldıklarını açıkladı.

Programda eşine ağır hakaretler eden Melek Subaşı, özellikle "3 milyar 750 milyon sen milyar" sözü ile fenomen olmuştu. M. Subaşı, Yalçın Çakır'ın sözünde durmadığını iddia ederek 300.000 TL tutarında tazminat davası açtı. Fakat, mahkeme; Yalçın Çakır ve Flash TV’nin Melek Subaşına faiziyle birlikte 7.000 TL manevi tazminat ödemesine hükmetti.

Sizce Flash TV'nin yayınladığı bütün programlarda düzmece olabilir mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.