iOS 10.3 Beta 4 Sürümü Geldi!

Apple'ın geliştiricilerine özel olarak sunduğu 10.3 Beta 4 Sürümü yayınlandı. iOs 10.3 Beta sürümünün sunacağı yenilikler...

Apple'ın Mart ayında düzenleyeceği yeni iPad modellerinin etkinliğine kısa süre kaldı. iOS 10.3 Beta sürümleri gelmeye devam ediyor. Mart ayında Final sürümü ile bizlere sunulacak olan iOS 10.3 bu sefer 4 Beta sürümü ile gelecek. iOS 10.3 Beta 4 güncellemesi ile sistemde olan sorunlar giderilecek.

Alınan bilgilere göre APFS ile iPhone 5s modellerinde gözle görünecek bir hız artışı saplanmış. Büyük ihtimalle arada yaşanan hız farkı iOS 10.3'un final sürümünde daha fazla olacaktır.

iOS 10.3 Beta 4 ile iyileştirilen yenilikler arasında Uygulama Uyumluluğu özelliği dikkat çekiyor. Ayarlar → Genel → Hakkında → Uygulamalar bölümünde yer alan Uygulama Uyumluluğu seçeneği; cihazınızda yüklü olan ancak 64-Bit sürümü bulunmayan ve güncel iOS sürümü ile uyumlu olmayan uygulamaları size gösteriyor.

iOS 10.3 Beta 4 güncellemesini eğer UDID kaydınız varsa; Ayarlar → Genel → Yazılım Güncelleme bölümünden yükleyebilirsiniz.

iOS 10.3 Beta 4 güncellemesini alan modeller
iOS 10.3 Beta 4 güncellemesini; iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad 4. nesil, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro, 9.7 inç iPad Pro ve iPod touch 6 alıyor.

Siz iOS 10.3 güncellemesini heyecanla bekleyenlerden misiniz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.